☾ - Kan hända att det är larv men ljuger, det gör jag inte.

fredag, juli 19

Leftover wine



Hej jag tror jag fått urinverksinfektion och jag ska tälta i fem dagar om en vecka och jag orkar inte det.
Kollade på Stephen Hawking's nåt program och han hade en teori om att vi alla kanske bara var hjärnor i glasburkar som verkade och att världen som vi upplever bara är en vision och fantasi ifrån nerverna ifrån hjärnan. Hjärnans nerver och klumpar i hjärnan är mer än alla galaxer i hela universum.
Vi har allstå ett större universum än verkliga universum i vår lilla hjärna. Så det universumet som vi kan se ut i stora universum är typ lika mycket som vi kan använda vår hjärna - alltså 10% av 100 %.
Stanna. Lämna mig ensam. Borgarsvinen ska dö.
Jag har lärt mig Great gig in the sky på piano för jag är ett sådant fan och 15 sekunder av Life on mars idag. Sedan har jag inget gjort. Glömt att gå till arbetsförmedlingen för DET SUGER ATT LEVA EFTER STUDENTEN. Jag måste snart ta tummen ur arslet men jag vettefan hurifan det ska gå tillfan.
Lyssnar på arbetarmusik och progg och det är bra iallafall, känner att ett städjobb skulle inte sitta fel, bara jag stannar som socialist och inte blir ett jävla borgarsvin som lever på skattepengar jävla borgarsvin. Inte är jag arg nej jag har bara gravidhormoner.

1 kommentar:

alla vackra ord